SM-FINALIST I FAMILJEFOTO 2021 &

SPECIALISERAD FAMILJEFOTOGRAF & Familjevideograf I NORRBOTTNISK NATUR

Varma & levane familjebilder


med norrbottnisk magi. Året om.

"Men alltså wow, jag är så fantastiskt supernöjd. Du har precis fångat det jag önskade. Är så glad både för hur naturligt du fick det att kännas & hur du lyckades förmedla oss i bilderna"


“Åh men wow, alltså vilka bilder! Blir alldeles lycklig av att titta på dem! Du är ju helt otroligt duktig på att fota. Magiskt fina. Så roligt det var. Vår dotter brukar verkligen kunna vara blyg annars så du gjorde ett sådant bra jobb med henne. Du är så duktig med barn.”


För att du älskar bilder med äkta och genuina känslor

Vad andra mammor sagt om sina bilder:

"Åååååh vad fantastiskt fina bilder."

"Bilderna är helt fantastiska! Du lyckas verkligen fånga de där speciella ögonblicken."

"Alltså, nog 10 ggn jag scrollar igenom bilderna. De är så magiska!! Du är fantastisk, känns verkligen som du fångat oss. Kan höra hur han skrattar när jag ser bilderna och känna känslan. TACK!!"

"Nu har jag kollat på bilderna flera gånger och tårarna bara rinner. Kan inte sluta kolla på dem. Jag blir så lycklig, kan inte fatta att det är vi på bilderna.


Bilder som griper tag om hjärtat

i storslagen Norrbottnisk natur

Sandra, SM-finalisten i kategorin familjefotografering 2021, har specialiserat sig på att fotografera känslofyllda familjebilder i fantastisk Norrbottnisk natur. Hon hjälper dig berätta er vackra historia genom att fånga okonstlat bus och värme. Intimitet, samhörighet och små, små händer som sträcker sig efter mammas trygga famn.

Läs mer

Hur kan jag hjälpa dig?

“Var en jättemysig stund i skogen och du är en fantastisk person och fotograf. Rekommenderar dig till alla jag känner verkligen.”