Du är här för att du är redo att

bevara den skrämmande vackra gåvan av tid du fått med dina nära och kära, så att du kan hålla fast vid varje ögonblick och känsla långt efter att de har passerat.


Tid är trots allt det enda vi har - och inget vi kan få mer av.

Kanske har du redan testat...

Att ta fina bilder på dina barn? Eller på er i familjen genom att be någon annan trycka på knappen?


Och kanske blev det inte riktigt sådär wow som du tänkt dig?


Egentligen är det inte så konstigt. Det är lätt att tro att familjebilder eller barnbilder handlar om att just ta bilder...


Men jag skulle säga att när jag fotar familjer och barn är jag 20 % fotograf och 80 % lekledare. Därför funkar det sällan att fixa en bra kamera och be någon annan ta bilder.


För konsten bakom att fånga bilder du älskar handlar mindre om att trycka på knappen och mer om att hjälpa er som familj att känna er trygga, avslappnade och ha roligt framför kameran. För trots allt är det ju dessa känslor du vill se i dina bilder sedan. Kärlek. Glädje. Värme. Inte stelhet, som de flesta känner när de ställs framför en kamera.

Därför finns jag här!

SPECIALISERAD FAMILJEFOTOGRAF I NATUREN


Det är jag som är Sandra Hallnor, en sprallig introvert från Arvidsjaur, Norrbotten, som älskar intima stunder med små familjer.


Jag vet vad som blir bra på bild och jag vet hur jag ska locka fram det. Hur jag ska använda ljuset och platsen i leken och leka med er på ett sätt som gör er snygga och reflekterar tacksamheten ni känner över att ha varandra. (Inte stelhet och osäkerhet som nästan alla känner inför tanken på en kamera).


Kanske är det också därför familjer reser från Skåne i söder till Kiruna i norr för att ta bilder hos mig. Eller så är det kanske för att jag råkar ha en fantastisk vacker natur att erbjuda som bakgrund i dina bilder. Vilket som är du varmt välkommen och jag är så nyfiken på vad vi kan skapa ihop!


När du är redo för egna bilder att älska, fyll i formuläret längst ned på sidan så börjar vi planera dina drömbilder.


*Rekommenderar dig att höra av dig 6 månader i förväg för att du ska få den allra bästa upplevelsen, hjälpen och bilder.

För du har...

Massor med bilder i telefonen, men färre som du vill sätta upp på väggen.


Familjebilder är inte bara ett underbart sätt att bevara stunder du aldrig får tillbaka utan de har också en förmåga att:

  • Förstärka känslan av er samhörighet
  • Påminna dig om den där varma, sprudlande glädjen och tacksamheten för varandra

Testimonials

Testimonials

“Du kan inte förstå vad vi längtat efter dessa bilder. Sååå underbara! Att du fick Greta att slappna av, min man att tycka det var kul. Fånga mig och min dotter på en bild då hon inte grinat för att hon inte vill bara med. Eller bara att jag faktiskt finns med på bild. Bara det är värt allt! Milen vi körde var definitivt värt dessa bilder flera gånger om.”

Glädje som varar livet ut

Vårt samarbete för att bevara något verkligt och vackert som finns kvar

Steg 1

Vi börjar bolla dina önskamål & vad du längtar efter


Du skickar dina önskemål så börjar vi bolla dina bilder. Du får hjälp med tips på kläder & förberedelser innan vi träffas för att leka och busa. Du rekommenderas att höra av dig 6 månader i förväg för den bästa upplevelsen och finaste resultatet.

Steg 2

du väljer bilderna Du älskar


När du får dina bilder via ett exklusivt och personligt album på internet väljer du i lugn och ro ut dina favoriter utifrån hur du vill använda dem. Tänker du några stora förstoringar, ett bildgalleri på väggen eller ett vackert album på vardagsrumsbordet som gästerna kan kolla i?

Steg 3

vakna upp & njut av stunder och konst som verkligen betyder något för dig


Det finns konst och sedan finns det konst. Det är skillnad att kolla på något som är vackert och något som får ditt hjärta att hoppa över ett slag. Som sprider en varm och gosig känsla i ditt inre och fyller dig med tacksamhet över människorna du har i ditt liv.

Testimonials

Testimonials

“Min dotter imorse:

- Mamma, jag hade velat vara kvar hela eftermiddagen och leka i skogen!

Grymt duktig med barn är du!”

KONTAKTA MIG &

Berätta om dina önskemål

Skicka en förfrågan så återkommer jag med mer information, priser och paket.

En förfrågan är första steget till bilderna du drömmer om men du binder dig inte till något genom att skicka in den.