Gravidfotografering

Din investering i Glädje som varar livet ut

NÄR DU VILL FÅNGA LÄNGTAN OCH DEN GRÄNSLÖSA KÄRLEKEN DU KÄNNER TILL ETT LITET LIV DU ÄNNU INTE MöTT


VAD ANDRA SAGT OM SINA BILDER


"Kan inte fatta att det kan bli såhär vackert. Tack tack tack tack tack!"

"Wow, jag blir helt andlös. TACK för de här bilderna"

"Är så kär i bilderna och det blev så mycket bättre än vi tänkt oss! Ingen lätt uppgift att få oss bekväma på bild men du lyckas ju tusan med allt, kommer definitivt boka mer med dig, sååå tacksam att du förevigade den här milstolpen för oss."


"Jag förstod att det var något stort jag var med om, men inte HUR stort förrän jag höll min lilla bebis i mina armar för första gången. Min kropp skapade ett litet liv. som var till hälften mig och till hälften den jag älskade mest av allt på denna jord. Tack för sättet jag kommer komma ihåg det på."

Vad vill du minnas?

Vad vill du känna?

när du ser tillbaka på den här stora händelsen i ditt liv.


Att få bära ett annat liv under ditt egna hjärta kan vara en av de största sakerna du får vara med om. Skapande av ett nytt liv. Längtan. Nyfikenheten. Och den oändliga kärleken innan ni ens har möts.

Vårt samarbete för att

skapa bilder som rör vid ditt hjärta


En gravidfotografering rekommenderas att göras när du är i vecka 25-35. Alla graviditeter är olika men generellt är fördelen att vänta lite (inom den här tidsrekommendationen) så att det syns mer. Fördelen med att fota lite tidigare (inom tidsrekommendationen) är att du kan ha lättare att röra dig, samlat på dig mindre vätska, och vem vet när den lille väljer att titta ut? En del väljer en tid efter när det passar dem bäst, andra efter naturen. En del väljer att fota med sin partner, andra vill vara själva. Det måste du själv känna efter. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig.

Steg 1


VÄLJ EN TID

Som passar dig, sedan börjar vi bolla dina drömbilder och du får hjälp med allt från styling till förberedelser inför fotograferingen.

Steg 2


VI TRÄFFAS

Du behöver ingen erfarenhet av att stå framför kameran. Jag hjälper dig inte bara se snygg ut, utan också att slappna av och ha kul. Vi fångar den naturliga värme och glädje på bild genom lek och mys.

Steg 3


VÄLJ DINA FAVORITER

Du får ett vackert online-galleri med med lätt redigerade bilder. Du väljer dina absoluta favoriter och har möjligt att köpa till vackra produkter. När du valt och betalat bilderna redigerar jag dem för hand för att locka fram den där sista magin med en sagolik känsla i dina bilder.

Steg 4


EVIG VÄRME & GLÄDJE

Du vaknar upp till stora leenden på väggarna och en varm och härlig känsla sprider sig i kroppen. Tänk att det här är dina människor, din familj!

TUSEN TACK!

för att du överväger att ge mig förtroendet att bevara något av det kanske största du går igenom. ett förtroende jag är väldigt mån om.

Hej! Det är jag som är Sandra!

FOTOGRAFEN BAKOM PORTRAITS OF LAPLAND


Jag fotar för att jag tror att tid är den mest värdefulla gåvan vi fått här på jorden. Tid med dem vi älskar. Tid för att uppleva. Och tid för att göra skillnad.


Därför tar jag inte bilder utan vill hjälpa er stanna upp, se och reflektera över allt de vackra ni har medan tid ännu är.


Bevara dessa minnen på ett sätt som kan fortsätter skänka dig glädje och värme resten av era liv.


Ser fram emot att höra vad du längtar efter att se i dina bilder!

Prisguide

1 790 SEK | Bokningsavgift

Bokningsavgiften betalas vid bokningen för att reserverar ert datum. Täcker alla kostnader för förberedelser och själva fotograferingen.

Inga bilder ingår i bokningsavgiften. När ni fått se era bilder köper ni till de bilder ni älskar mest.

Package 1

GRAVID + BEBISFOTOGRAFERING
(Två) Fotograferingar
- Fotografering 1 Gravid (10 bilder)
- Bebis/barnfotografering, kanske till barnets 1-årsdag? (1o bidler)
(20) Högupplösta vackert handredigerade digitala filer från dina urvalsgalleri
(Värde: 15 330SEK)


11 372 SEK (spara 3958 SEK)

Package 2

DIGITALA FILER
(10) Högupplösta vackert redigerade digitala filer som du själv valt ut från ditturvalsgalleri


5875 SEK (spara 2075 SEK)

Package 3

DIGITALA FILER
(5) Högupplösta vackert redigerade digitala filer som du själv valt ut från ditt urvalsgalleri


3 975 SEK

Priserna avser fotograferingar i Arvidsjaur. Andra priser kan förekomma på andra platser.

Minsta totala kostnaden för fotografering inklusive bilder är 5765 SEK.

FAQ

Betalning

Bokningsavgiften om 2500 SEK betalas in vid bokningstillfället för att reservera ert datum och täcker alla förberedelser och själva fotograferingen. Efter du fått se era bilder köper du till det bildpaket du önskar.

Lägsta kostnad: 6 475 SEK (bokningsavgift + paket inkl. 5 bilder). Alternativ för delbetalning finns.

Priserna avser fotograferingar på vardagar i Arvidsjaur. För fotograferingar på annan ort tillkommer en reseersättning om 100 kr / mil om inget annat angetts.

ändringar

Eventuella ändringar eller avbokning måste göras via e-post. Bokningsavgiften återbetalas ej efter er ångerrätt på 14 dagar löpt ut.

Bokningsavgiften är giltig i 12 månader från och med det datum bokningsfakturan är utställd.

(Nytt datum kan ej garanteras inom ramen för bokningsavgiften på fotoplatser utanför Arvidsjaur).

förberedelser

När betalningen är mottagen kommer ni få en bekräftelse på er bokning, en guide med tips & trix som hjälper er förbereda er inför fotograferingen och lite frågor som hjälper mig förbereda mig inför vår stund tillsammans. Ju mer jag vet om er desto lättare blir det för mig att fånga dina drömbilder och bilder som du känner i hjärtat.

om fotograferingen

Utifrån dina önskemål gör jag en planering för vår tid tillsammans, men det är inget ni kommer märka av. Se mig istället som en varm och busig lekkompis. Jag guidar er genom hela fotograferingen och hjälper er slappna av och göra saker som känns roliga, mysiga och blir snygga på bild.

Hur lång tid tar det att få våra bilder?

Ca. 3 veckor efter vi fotat kommer du få tillgång till ert galleri online. Vid högsäsong kan det dröja upp till 7 veckor.

När du valt bildpaket och betalat för det (det gör ni enkelt via ert onlinegalleri) får du automatisk tillgång till dina valda bilder.

Får vi rättigheterna till att skriva ut våra egna bilder?

Ja! Ni får full användningsrätt på era bilder för utskrifter och egen publicering på sociala medier. Spridning till tredje part måste dock godkännas av mig först.

Vad händer om du blir sjuk?

Bokningar i Arvidsjaur: När vi gör bokningen väljer vi två datum, ett reservdatum ifall någon av oss är sjuka eller ifall vädret omöjliggör en fotografering.

Bokningar utanför Arvidsjaur: Ett nytt datum för bokningar utanför Arvidsjaur kan ej garanteras och vid förhinder återbetalas hela er bokningsavgift och fotograferingen avbokas.

Kommer våra bilder postas offentligt eller visas på social medier?

Jag respekterar er integritet och låter er själv avgöra om det är okej eller inte. Jag skulle älska att få visa era bilder, om ni är okej med det. Om inte är det också okej. Er vilja och era önskemål är viktigast för mig.

Vad händer vid dåligt väder?

Vid bokning uppger jag en reservdag och reservtid ifall vädret ej tillåter att vi fotograferar vår bokade tid. Eftersom vädret ej går att beställa, väderleken inte alltid är att lita på och naturen blir underbar på bild (ja det går att fota underbara familjebilder även vid lätt regn) så försöker vi göra det bästa av situationen som moder jord ger oss - så långt det går. Men hård blåst och skyfall blir sällan bra på bild så då är det bättre att skjuta på det. ;)

Har vi någon ångerrätt?

Ja, självklart. Som privatperson har du 14 dagars full ångerrätt på bokningar du gör online. Det betyder att om ni ångrar er inom ramen av dessa 14 dagar betalas hela beloppet (- eventuella transaktionsavgifter) tillbaka till er. Efter er ångerrätt löpt ut återbetalas bokningsavgiften ej vid eventuell avbokning.

Ser fram emot att höra hur du vill minnas denna milstolpe i ert liv!