Din Sagofotograf i Arvidsjaur, Lappland

Där de frostiga bergen möter de förtrollade skogarna.

EN FLÖRT MED MYSTIK & DET NORDISKA ARVET


För Sandra är fotografering inte bara ett yrke; det är en passion som kräver lek, utmaning och äventyr för att hålla gnistan vid liv.


När hon stiger in i sagoskogarna, är det med en känsla av upphetsning och förväntan, redo att fånga ögonblicken åt dig och låta kameran berätta sin egen saga - för att sedan förstärka känslorna och berättelserna med hjälp av redigering.


Sandras bilder flörtar med det nordiska arvet, där de frostiga bergen möter de djupa skogarna. Förtrollade platserna väcker nyfikenhet och fascination för Moder Jord, där dimman dansar mellan träden och solens strålar smyger sig fram mellan grenarna.


Sandra delar inte bara sin passion genom sina bilder; hon har även inspirerat 2342 fotografer att skapa mer magi med sina kameror genom kurser och föreläsningar. Hennes arbete har blivit belönat med över 20 utmärkelser och hon är officiell Content Partner med Cyberphoto.


Vill du att dina bilder ska förmedla mer än bara det visuella? Ge en känsla av något som är större än oss själva? Om så till ditt företag, ditt bröllop med sagotema eller din familj du vill fånga i en mystisk trollskog. Då är Sandra din fotograf och bästa vän.

Hur kan jag hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så börjar vi bolla dina drömbilder!

Längtar efter att läsa din förfrågan

Vad drog dig just till mina bilder? Vad längtar du efter att få se när du får dina bilder? Vad vill du känna? Hur vill du använda dina bilder sen?

hur skapar vi dina drömbilder?

Steg 1


Du kontaktar mig med dina önskemål via formuläret ovanför. Vi bollar dina idéer och jag hjälper dig skapa en vision. När jag har förstått vad du är ute efter får du ett förslag inkl. pris från mig.

Steg 2


Bestämmer du dig för att det här är exakt det du vill ha så går vi vidare. Jag hjälper dig inför fotograferingen och tillsammans skapar vi magi.

Steg 3


Du får gåshud av dina bilder som påminner dig om det värdefullaste du har eller om några av de största händerlserna i ditt liv. En investering som varar livet ut!

OM SANDRA


Sandra Hallnor är en sprallig introvert, fotografen bakom Portraits of Lapland och baserad i Arvidsjuar, Norrbotten. Hon brinner för att skapa Sagobilder med en nordisk touch som flörtar med det förflutna, legender och myter.


Det var när hon blev mamma som hon på riktigt insåg att tid är den mest värdefulla gåvan vi fått och hur förfärligt snabbt den rinner mellan våra fingrar.


Det var också då hon förälskade mig i fotografi. För bilder har inte bara en förmåga att bevara minnen, utan kan också väcka känslor och hjälpa oss uppskatta saker vi idag kanske inte lägger märke till.


Hon skulle med glädje bevara det för dig med!


-


Portraits of Lapland

Baserad: Arvidsjaur, Norrbotten

Kontakt: sandra@portraitsoflapland.se

Testimonials

“TACK FÖR ATT VI FICK CHANSEN ATT BLI FOTAD AV JUST DIG. VILKA BILDER!!!!! BLEV HELT TÅRÖGD AV DEM, OCH HUR SKA MAN KUNNA VÄLJA. TYCKER VERKLIGEN DU HAR FÅTT BILDER PÅ OSS SOM SPEGLAR VÅRAN LILLA FAMILJ.
BUSIGA BILDER OCH VACKER BAKGRUND, OCH HUVUDPERSONEN ARVID SÅKLART.”