Vad är stört i ditt liv just nu?

Vad har andra sagt om sina bilder?


"Nu har jag kollat på bilderna flera gånger och tårarna bara rinner. Kan inte sluta kolla på dem. Jag blir så lycklig, kan inte fatta att det är vi på bilderna."


"Åååååh vad fantastiskt fina bilder."


"Bilderna är helt fantastiska! Du lyckas verkligen fånga de där speciella ögonblicken."


"Alltså, nog 10 ggn jag scrollar igenom bilderna. De är så magiska!! Du är fantastisk, känns verkligen som du fångat oss. Kan höra hur han skrattar när jag ser bilderna och känna känslan. TACK!!"Varma & levande bilder i storslagen natur.

Året runt!

Om fotograferingen


Ni blir fotograferade på ett lättsamt och avslappnat sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att bli fotograferad för jag hjälper er med allt. Jag vet vilka lekar barnen tycker om och vad som blir magiskt på bild, ger er tips, hjälp och guidning hela vägen. De flesta glömmer rätt snabbt kameran och målet är att ni ska ha en mysig och rolig stund tillsammans, ett litet familjeäventyr som dessutom genererar vackra minnen att ha kvar. Bilder du kommer älska här och nu men vara dig ovärdeliga i framtiden.

“Du kan inte förstå vad vi längtat efter dessa bilder. Sååå underbara! Att du fick Greta att slappna av, min man att tycka det var kul. Fånga mig och min dotter på en bild då hon inte grinat för att hon inte vill bara med. Eller bara att jag faktiskt finns med på bild. Bara det är värt allt! Milen vi körde var definitivt värt dessa bilder flera gånger om.”

Uppdatering pågår...


För paket- och prisuppgifter, tryck på knappen nedanför och fyll i formuläret så återkommer jag med mer information.