SPECIALISERAD FAMILJEFOTOGRAF I NATUREN, ÅRET OM

Familjebilder som du känner i hjärtat

Arvidsjaur | Norrbotten

En dag är bilder allt som finns kvar


Bilderna jag tar på dina barn är för din skull, men bilderna jag tar på dig tillsammans med dem, det är för dina barns skull. Det spelar ingen roll hur du ser ut, vad du har för kroppsform, hur du är sminkad eller har ditt hår. En dag kommer bilder vara allt dina barn har kvar av dig. Så se till at du är med i dem. De vill bara kunna se dig, din kärlek, och minnas allt det fina.

Som förälder är du en av de viktigaste människorna i dina barns liv. Ändå syns du inte i era bilder.


Och när du väl gör det blir det kanske sällan en bild du älskar. Som får dig att känna kärlek, värme och stolthet när du ser den. Som visar era fina, starka och unika band.


Du som ofta är spindeln i nätet och bebisens första stora trygghet och kärlek här i livet. Din kärlek om någons förtjänar väl också att finnas bevarad från dina barns uppväx?


Därför har jag specialiserat mig på att fånga känslan du bär i ditt hjärta för de människor du älskar allra mest. Din familj. Glädjen. Värmen. Intimiteten. Hur din treåring skrattar så han kiknar när pappa pussar honom i nacken och du svämmar över av kärlek när du kollar på dem. När din dotters lilla hand söker sig in i din.


Du är en viktig del av dina barns liv, kanske en av del allra viktigaste pusselbitarna. Låt oss bevara dessa vackra minnen åt dig så att de kan värma ditt hjärta för all framtid.


Vem är viktigast i ditt liv just nu?

"Bilderna jag tar på dina barn är för dig. Men bilderna jag tar på dig tillsammans med dina barn, de är för dina barn. "


familjefotograf |
Portraits of lapland

"Naturen har en själ"

Naturen är inte bara kanske den finaste bakgrunden till dina bilder utan jag tror att naturen har en själ. Som kan ge dig en extra dimension och djup i dina familjebilder. Den påminner dig om att stanna upp, att vara närvarande i nuet och att se och uppskatta det du har medan tid är. Och den påminner om våra rötter, vårt ursprung och att allt hör ihop. Därför är också naturen en sådan viktig del i bilderna jag tar åt dig och din familj.

HUR GÅR DET TILL?

När du är redo för egna bilder är processen väldigt enkel. Jag tar hand om er hela vägen. Det ska inte finnas några hinder för dig att bevara er tid tillsammans. Skapa meningsfull konst till ert hem som påminner er om den värmen och glädjen ni känner över att ha varandra.


  1. Vi bokar in en tid, träffas ute i naturen, leker, myser och har roligt.
  2. Ni får se alla era vackra bilder, väljer vilka bilder och produkter ni vill njuta av hemma.
  3. Vaknar upp och möts av er värme och kärlek varje morgon.

Minnen som fortsätter värma ditt hjärta för alltid. 


Jag vill inte att du ska glömma. Jag vill att du ska komma ihåg. Hur du formligen slogs omkull av mer kärlek än du någonsin trodde att du kunde uppleva när dina barn tog sina första andetag i det här livet. Den där starka och intensiva, busiga och tillitsfulla, varma och levande kärleken - som just ni delar.

"Kan inte fatta att det kan bli såhär vackert. Är det verkligen jag och min familj på bilderna? Tack tack tack tack tack!"

Omdömen

portraits of lapland

FAMILJEFOTOGRAFERING 2023

Fotografering:

2 500 SEK


Fotograferingsavgiften betalas för att din tid ska bokas. Den täcker fotograferingen upp till 1,5 h, hjälp och förberedelser inför din fotografering, en vackert utvald plats för er, ett privat urvalsgalleri online samt tillgång till professionella produkter.Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften | Bilder köps till enligt bildpaketen nedan

Bildpaket 01


digitala filer

(Alla) Högupplösta vackert handredigerade digitala filer från ditt urvalsgalleri


 

GÅVA 

Om du bokar Bildpaket 01 i förväg får du:

30 sek filmklipp från er fotografering

(värde 2 000 SEK)


5 550 SEK

Bildpaket 02


DIGITALA FILER

(15) Högupplösta vackert handredigerade digitala filer som du själv valt ut från ditturvalsgalleri

 

GÅVA 

Om du bokar Bildpaket 02 i förväg får du:

15 sek filmklipp från er fotografering

(värde 1 000 SEK)


4 375 SEK


Bildpaket 03


DIGITALA FILER

(5) Högupplösta vackert redigerade digitala filer som du själv valt ut från ditturvalsgalleri3 295 SEK

STEP BY STEP

1) Vid bokning betalas 2500 kr för att reservera ert datum. Välj också det bildpaket du tror passar er bäst (ej bindande).


Väljer du Bildpaket 01 eller Bildpaket 02 vid bokning ingår en liten gåva.


2) Efter du fått tillgång ditt urvalsgalleri (efter fotograferingen) väljer du vilket bildpaket och betalar resten av kostnaden. Efter du fått ert galleri har du också möjlighet att köpa till professionella fotoprodukter och förstoringar.


TOTAL kostnad

Lägsta kostnaden för en fotografering är 5 795 SEK och då ingår 5 digitala filer. Det mest populära paketet är mellanpaketet (15 bilder) med en total kostnad på 6 875 SEK. Vill du ha alla bilder är den totala kostnaden 8 050 SEK.


Plats

Priserna avser fotograferingar på vardagar i Arvidsjaur. För fotograferingar på annan ort tillkommer en reseersättning om 80 kr / mil om inget annat angetts.

Funderar du på att ta det sen?


Innan du vet ordet av lämnar du din jollrande bebis på förskolan för att aldrig mer få tillbaka tiden hemma helt för er själva. Utan att veta om det läser du en godnattsaga för sista gången. Tiden är allt vi har och den har vi bara nu.


Oavsett om det är mycket nu, finns andra saker att lägga pengar på eller du helst hade velat gå ned något kilo först - så väntar inte livet. Det händer nu. De bilder du kommer ångra är de bilder du aldrig tog. Inte de du tagit.

BOKNING

LÅT OSS BÖRJA BOLLA DINA BILDER IDAG

Skicka din bokningsförfrågan så börjar vi tillsamman resan för att skapa meningsfull konst åt dig och människorna du älskar allra mest.

Ser fram emot att läsa din förfrågan! Kram, Sandra

Testimonials

Cecilia

Du kan inte förstå vad vi längtat efter dessa bilder. Sååå underbara! Att du fick Greta att slappna av, min man att tycka det var kul. Eller bara att jag faktiskt finns med på bild. Bara det är värt allt! Milen vi körde var definitivt värt dessa bilder flera gånger om.

Vad gäller?

Bildköp

Lägsta totala belopp för en familjefotografering & bilder är 7 475 SEK och inkluderar 5 digitala filer.
Fysiska produkter, förstoringar och fler digitala filer går att köpa till efter du mottagit ditt urvalsgalleri.

ångerrätt

Som privatperson har du har en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar på allt som köps (eller bokas) online förutsatt att fotograferingen inte inträffar inom dessa 14 dagar eller produktionen av dina valda bilder har påbörjats.
Efter din ångerrätt är bokningen bindande
Bokningsavgiften är giltig 12 månader från bokningsdatum
Du har full ångerrätt på köp av fysiska produkter och förstoringar fram tills produktion av produkterna har påbörjats.

dina användingsrättigheter

I ditt köp ingår för dig som privatperson fria användningsrättigheter för utskrift och delning på webb
Fotografen uppges alltid vid publicering av bild på sociala medier
Familj och vänner får under samma villkor användningsrätt av bilderna
Bilderna får inte spridas till kommersiell tredje part utan godkännande från fotografen

Betalningsvillkor

Godkända betalsätt är Swish och Bankgiro

Alla fakturor har 14 dagars betalningsvillkor och kan delbetalas på förfrågan

Inga bilder ingår i din bokningsavgift. Bildpaket köps till separat.

Vad händer vid Sjukdom eller dåligt väder

Vid sjukdom eller dåligt väder* ingår givetvis en kostnadsfri ombokning. Vid sjukdom rådgör ni med fotografen så snart ni kan huruvida ni ska gå vidare med fotograferingen eller boka in ett nytt datum.

* I samråd med familjen avgör fotografen vad som anses vara dåligt väder. Fotografen har dock sista ordet utifrån erfarenhet av vad som är lämpligt för familjer att bli fotade i och vad som fungerar för utrustningen

Skulle fotografen förhindras att utföra fotograferingen på utsatt dag och tid är fotografen skyldig att i så god tid som möjligt kontakta familjen för en ny tid.