Fotograferingar vinter

01 / 21

SPECIALISERAD FAMILJEFOTOGRAF

I NORRBOTTNISK NATUR - året runt

| SM-FINALIST I FOTOGRAFI 2022 & 2021 |

Du vet hur mammor sällan är med på bild tillsammans med sina familjer? Och när de väl är det är det sällan bilder som varken gör dem eller deras familj rättvisa. Jag har specialiserat mig på familjebilder och fotar mammor med deras familjer med hjärtat. Så att du och din familjen kan knyta an till varandra och skapa vackra minnen som varar på bild. 


Är du sugen på egna bilder är processen väldigt enkel. Först skickar du en förfrågan till mig, vi hittar ett datum som passar och du får hjälp att förbereda dig och familjen inför fotograferingen. Har du en längtan eller speciella önskemål inkluderar vi dem. Sedan möts vi på vår utvalda plats, leker, busar och myser. Jag vägleder er genom det också. 14 dagar senare får ni era bilder skickade till er via ett personligt galleri på nätet, där ni enkelt kan beställa förstoringar eller bara ladda ned era digitala bilder som jag omsorgsfullt redigerat för hand. Så att ni kan bevara er tid tillsammans. 


Före du vet ordet av så vill barnen hellre leka med sina kompisar än umgås med familjen. Mina familjer får vackra minnen som bekräftar deras tid, glädje och kärlek över att vara

tillsammans. 


Jag har några tider lediga innan jul, skicka en förfrågan så ska jag hjälpa dig minnas den här tiden på ett vackert sätt. Med bilder du kommer älska här och nu, men bli ovärderliga för dig i framtiden.


“Tack för att vi fick chansen att bli fotad av just dig. VILKA BILDER!!!!! blev helt tårögd av dem, och hur ska man kunna välja. Tycker verkligen du har fått bilder på oss som speglar våran lilla familj.
Busiga bilder och vacker bakgrund, och huvudpersonen Arvid såklart.”


Varma och levande bilder i ett vackert frostigt narnia med storslagna vyer

Mäktiga fjälltoppar eller mystisk gammal skog? Vintern är kanske den säsongen som gör det så speciellt att bo i just Norrbotten.

Om fotograferingen


Ni blir fotograferade på ett lättsamt och avslappnat sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att bli fotograferad för jag hjälper er med allt. Jag vet vilka lekar barnen tycker om och vad som blir magiskt på bild, ger er tips, hjälp och guidning hela vägen. De flesta glömmer rätt snabbt kameran och målet är att ni ska ha en mysig och rolig stund tillsammans, ett litet familjeäventyr som dessutom genererar vackra minnen att ha kvar. Bilder du kommer älska här och nu men vara dig ovärdeliga i framtiden.

Bilder du kommer älska här och nu - men ovärdeliga för dig i framtiden

Skicka DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAn


Såhär går det till:

  1. Skicka din bokningsförfrågning (gärna minst en månad i förväg, tiderna är eftertraktade och begränsade)
  2. Jag skickar en länk till bokningskalendern och en bokningsfaktura
  3. Du får massa tips och inspiration på din mejl och jag hjälper dig förbereda dig och din familj inför fotograferingen
  4. Du får förslag på mötesplats
  5. Vi träffas, fotar, har kul och njuter av den vackra naturen och skapar nya minnen (samtidigt som vi skapar magi)
  6. Du får dina digitala bilder levererade genom ett personligt webbgalleri, smidigt, snabbt och enkelt
  7. Beställ efter produkter! Valet är ditt hur du vill göra! Från ditt onlinegalleri har möjlighet att köpa till produkter och förstoringar av högsta kvalitet från ett av mina favoritlabb - smidigt och enkelt. Men du kan också välja att beställa efter dina egna förstoringar och produkter från en leverantör som du väljer ut. De digitala filerna i full upplösning får du hur du än gör.

Fyll i dina uppgifter så återkommer jag så snart jag kan, normalt inom 48 timmar under vardagar.

Ser fram emot att läsa din förfrågan! Varma häslningar, Sandra

"Åååååh vad fantastiskt fina bilder."

"Bilderna är helt fantastiska! Du lyckas verkligen fånga de där speciella ögonblicken."

"Alltså, nog 10 ggn jag scrollar igenom bilderna. De är så magiska!! Du är fantastisk, känns verkligen som du fångat oss. Kan höra hur han skrattar när jag ser bilderna och känna känslan. TACK!!"

"Nu har jag kollat på bilderna flera gånger och tårarna bara rinner. Kan inte sluta kolla på dem. Jag blir så lycklig, kan inte fatta att det är vi på bilderna.