starka, varma & levande Familjebilder

Året om!

01 / 14

Om du älskar äkta och genuina känslor på bild - då har du kommit rätt!

Sandra har specialiserat Sig på att fånga starka, varma och levande familjebilder i fantastiskt natur.


Små, runda händer som sträcker sig efter mammas trygga famn. De glittrande buset i din femårings ögon. Intimitet, värme och skratten som känns i magen.

Vad andra sagt:

"Kan inte fatta att det kan bli såhär vackert. Tack tack tack tack tack!"

"Jag hatar att vara med på bilder men du gjorde det till och med roligt och är så tacksam för bilderna och hur du fick oss att slappna av att vara oss själva. Älskar hur mina barn skrattar på bilderna, de skrattar aldrig på bild."

"Wow, jag blir helt andlös. TACK för de här bilderna"

FAMILJEfotografering


Ni blir fotograferade på ett lättsamt och avslappnat sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att bli fotograferad för jag hjälper er med allt. Jag vet vilka lekar barnen tycker om och vad som blir magiskt på bild, ger er tips, hjälp och guidning. Målet är att ni ska ha en mysig och rolig stund tillsammans, ett litet familjeäventyr som dessutom genererar vackra minnen att ha kvar.


Jag har lite Norrbottnisk rekvisita som vi kan använda som passar säsongen. Ibland kan saker förstärka en känsla eller berättelse och ibland kan det distrahera. Därför använder jag helst saker som redan finns i naturen för att bygga era bilder och är försiktig med att använda saker som inte känns genuina. Jag vill att det äkta och naturliga, känslorna och ögonblicken ska få stå i fokus. Men det är inget som du behöver tänka på - det håller jag koll på. Har du önskemål får du dock hemskt gärna säga till :)

PRISER HÖST & Vinter 2022/2023

Dessa priser gäller dagtid på vardagar fr.o.m. 20 september 2022


varma & levande familjebilder


Perfekt när ni vill ta bilder på hela familjen, barnen för sig och tillsammans, mysa, busa och leka.

Upp till 1,5 h fotografering
Noga utvald fotoplats
Alla redigerade, högupplösta & digitala bilder, minimum 50 bilder
Personligt och exklusivt webbgalleri

6300 kr

*Priserna avser fotograferingar i Arvidsjaur. För fotograferingar på annan ort tillkommer en reseersättning om 80 kr / mil.

TILLÄGG: VIP-LEVERANS | 400 SEK


Normal leveranstid på bilder efter en fotografering är 3 veckor. Vill du ha dina bilder med en gång? Inga problem (jag är likadan).

Det här är din möjlighet att "skippa kön" och få dina bilder inom 24 timmar. Expressleverans med stort E.

Meddela mig vid bokning :)


TILLÄGG FÖR VIP-LEVERANS INOM 24 H: 400 SEK

SÅhär går det till

1. Skicka eN FÖRFRÅGAn


Med din förfrågan och önskemål. Vilka är det som ska fotas, när önskar ni ta era bilder och vad var det som lockar dig med just mina bilder? Är det något speciellt du längtar efter att se i dina bilder?

2. Vi bestämmer tid & dag


Du får en länk till min bokningskalender och väljer en dag och tid som passar er. När du valt datum skickar jag en bokningsfaktura på 2400 kr. Resterande belopp betalas när du fått dina bilder. Bokningen är bindande och bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Ombokning vid sjukdom eller dåligt väder ingår självklart och du 14 dagars ångerrätt från det att du bokat din fotografering. När du anländer till din fotografering frånsäger du dig ångerrätten ifall bokningen är gjort mindre än 14 dagar innan fototillfället.


Jag fotograferar er under dagtid på vardagar.

3. Förberedelser & Fotografering


När vi har bokat in er kommer du få svara på några frågor om er som kommer hjälpa mig förbereda mig inför er fotografering och jag skickar en inspirations- och informations-PDF till er som jag vet brukar vara uppskattad. Vad ni kan förvänta er, tips på förberedelser och kläder m.m.


Sedan möts vi på utsatt tid och plats, busar, leker och myser. Det blir ett roligt familjeäventyr och jag är med som extra underhållare ;)

4. BILDLEVERANSNär dina bilder är färdiga skickas ett urvalsgalleri till dig via ett personlig bildalbum via länk - där du i lugn och ro kan välja dina favoriter.


När du valt skickas en faktura till dig på det resterande beloppet och när jag har mottagit din betalning kommer du smidigt och enkelt kunna ladda ned dina filar i högupplöst format.


Leveranstid ca 3 veckor om du inte bokat VIP-leverans.

Skicka DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAn


Jag längtar efter att hjälpa dig få de där bilderna du alltid drömt om på dig och din familj.

Fyll i dina uppgifter så återkommer jag så snart jag kan, normalt inom 24 under vardagar.

Ser fram emot att läsa din förfrågan! Svara normalt inom 24h under vardagar. Varma häslningar, Sandra