Coaching

Grattis, du vill spara tid och frustration genom att ta hjälp av någon som redan gjort det.


Jag ger dig den hjälp du behöver istället för att du ska spendera timmar och åter timmar på att sitta och söka svar som inte hjälper dig med just ditt problem. Spendera tiden du tjänar på att ta hjälp med din familj istället och ta dina nya vackra bilder.

Jag hjälper dig vidare redan idag

Visste du att förutom specialiserad barn- och familjefotograf så är jag också utbildad coach på högskolan? Med spetskompetens på att hjälpa människor precis som du att nå dina drömma och mål.

OM DU ÄR REDO ATT TA DIG VIDARE INOM DITT FOTOGRAFERANDE - BOKA EN TIMME MED MIG!

Vi kan gå igenom inställningar, kamerateknik, fototeknik, posering eller vad du än önskar. Jag är din en hel timme och fokus är på att ta dig vidare, oavsett var du befinner dig.

Boka via formuläret nedan.

PRIS personlig coaching

En timme

Vill du ha hjälp att komma igång eller komma vidare i ditt fotograferande? Jag kan vara din eld i baken, den tekniska kunskap du behöver för att ta dig till nästa nivå eller ditt bollplank för framtida visioner. Jag är en hejare på att hjälpa andra lyckas.


950 SEK

FAQ

Var har du fått all din kunskap ifrån?

Jag är nyfiken som en gnu och har gått över 100 kurser (på riktigt) och haft några av de största fotograferna i världen som mentorer - men framförallt så älskar jag att fota fota fota, experimentera, analysera och hitta smartare sätt och uppfinna enklare lösningar. Jag har hjälpt över 400 familjer med varma och levande bilder och får en kick av att dela med mig av kunskap och se dig lyckas!

Hur fungerar en coachingtimme med dig?

Coaching sker via Zoom så det spelar ingen roll var i landet (eller världen) du bor. Inför vår timme tillsammans skickar jag några frågor till dig som hjälper dig bena ut hur du kan få ut så mycket som möjligt av vår tid tillsammans.

Har du erfarenhet av att coacha?

Jag har en högskoleexamen i coaching och att hjälpa människor förverkliga sina drömmare och leva ett lyckligare och mer meningsfullt liv (kognitiv neurovetenskap och tillämpad positiv psykologi, mer info här: https://www.his.se/utbildning/beteendevetenskap/kognitiv-neurovetenskap-tillampad-positiv-psykologi-knppg/).

Men framförallt har jag hjälpt och coachat över 200 människor att starta eget företag och nå sina drömmar och vill nu använda mina styrkor att stötta, inspirera och lära ut även inom barnfotografering.

Hur kan en coachingtimme se ut?

Vi utgår ifrån dig och dina behov. Behöver du hjälp med hur du ska använda kameran, inte får till dina inställningar, vill lära dig något inom redigering, tänka kring ljuset eller posering? Jag möter dig där du är just nu för att tillsammans lösa upp de knutar som håller dig tillbaka.

BOKA EN CoachingTIMME MED MIG

FÖR DU ÄR REDO FÖR NÄSTA STEG!


Fyll i formuläret nedan för att boka en timme med mig så återkommer jag så snart jag kan.

Normalt inom 48 h under vardagar. SER FRAM EMOT ATT JOBBA MED DIG :)