"There are people less qualified than you out there doing the thing you dream of, just because they decided to start." - Author unknown


Om du är det minsta som mig så blev du hemskt triggad av det där citatet. Eld i baken. Människor som kan mindre än dig gör det och här går du och väntar på att bli mer perfekt innan du kan börja?


Om människor som kan mindre än dig gör det. Varför skulle då inte du kunna göra det?


Du kommer aldrig vara den första, den sista, den bästa eller sämsta som gör det du vill göra. Så det är lika bra att sluta mäta dig med andra och köra ditt eget race. Din längtan är lika betydelsefull och verklig som någon annans och du har tillåtelse att fylla ditt liv med det DU vill.


När jag valde vad jag skulle studera på högskolan visste jag att jag ville stärka andra (föredrar det engelska ordet EMPOWER). Och så blev det. För det är få saker som gör mig så frustrerad som att se människor (dig) sitta där med en hemlig dröm och längtan - men hålls tillbaka av rädslor. Du är född med så mycket styrka och så många möjligheter som du inte ens har upptäck än. Lyssna på ditt hjärta - du har ETT liv och i jämförelse med generationer med kvinnor före oss har du möjligheten att göra vad du vill med det.


Det här är lika mycket ett pepp-talk till mig själv som till dig, för oavsett hur långt man kommit på sin resa kommer man hela tiden stöta emot nya tak som du byggt själv. Som känns omöjliga ”för lilla mig” att ta sig igenom. Tills du gjort det och det blir det nya normala. Japp, jag jobbar med att montera ned ett tak jag själv byggt. Kan jag göra det kan banne mig du också. Vi gör det tillsammans!


Vill du ha hjälp att komma igång eller komma vidare med ditt fotande kan du boka en timmes coachning med mig. Jag kan vara din eld i baken, den kunskapen du behöver för att ta dig vidare eller ditt bollplank för framtida visioner. Är en hejare på att komma på lösningar och idéer och hjälpa andra lyckas.